OM SPINVILL JENTENE

Spinnvill ble etablert av spinnvilljentene, Caroline og Angela, sommeren 2020. Spinnvilljentene ønsker å gjøre keramikkverkstedet tilgjengelig for alle med interesse for å skape noe – og lage et fellesskap for alle som bruker verkstedet. Medlemmene kommer og går når de vil, og det er flere arrangementer i verkstedet hver uke. Hos Spinnvill er det derfor stort sett alltid et vennlig ansikt som møter deg – og praten og latteren sitter løst.

De fleste arrangementene som finner sted i verkstedet holdes av spinnvilljentene, men også eksterne keramikere inviteres til å holde dybdekurs eller kurs med et spesielt fokus.

ANGELA

Angela Askjer er selvlært keramiker, og har utviklet sine kunnskaper og teknikker over år. Hun er utdannet jurist, og i tillegg til å være keramiker, mekler hun i tvister mellom private som sertifisert advokatmekler.

Som keramiker drives hun av det kreative og fellesskapet som keramikken gir. Hun lærer bort grunnleggende håndbyggingsteknikker, og har også ofte ansvar for arrangementene som er rettet mot barn.

Angela arbeider stort sett med porselen, og hun inspireres mye av naturen. Hun lager alt fra store fat og boller, til små smykker. Ofte er gjenstandene hennes dekorert med ekte gull – en kunnskap som har krevd mye tålmodighet å tilegne seg. Hennes produkter selges gjennom merkenavnet Studio Lysehus. Se hennes nettside www.studio-lysehus.no eller følg henne på Instagram @studio_lysehus.

cAROLINE

Caroline Schjærve Sagafos er også utdannet jurist, men det ble keramikken som kapret hennes fulle oppmerksomhet. Hun har gått i lære på Bali i til sammen 8 måneder med særlig fokus på å dreie. Som keramiker er det dreiing, og bruken og kombinasjonen av farger som driver henne. Hun lærer bort grunnleggende håndbyggingsteknikker og gir kyndig veiledning i dreiing til nybegynnere og viderekomne.

Carolines kreative uttrykk kjennetegnes ved små og store gjenstander i hånddreiet steingods og porselen. Gjenstandenes elegante form kombineres med spennende og uttrykksfulle fargevariasjoner. Hennes produkter selges gjennom merkenavnet Atelier C. Se hennes nettside www.atelierc.no eller følg henne på Instagram @atelierc.no.

X
X