KURS HOS OSS

INTROKURS

Introkurset krever ingen forkunnskaper, det er perfekt for deg som er nysjerrig på keramikk eller deg som kan litt fra før. Vi lærer deg tre grunnleggende håndbyggingsteknikker, som du deretter vil få prøve deg på selv. Du er fri til å lage det du har lyst til – og vi veileder deg godt underveis. Kurset varer i 2.5 time, og inkludert i prisen er dine egne gjenstander ferdig brent, med en klar glasur. Klar glasur gir gjenstandene er leirefarget, blank finish. Dersom du ønsker å dekorere gjenstandene dine med farge, er du velkommen til å komme tilbake til “Glasurkurs”.

Etter glasurkurset, må gjenstandene tørke i minimum en uke, før det råbrennes i keramikkovn og blir klart for glasering.

Glasurkurs

Glasurkurset krever heller ingen forkunnskaper – men det krever at du har vært på introkurs og laget dine egne gjenstander. På glasurkurset vil vi gi deg opplæring i de grunnleggende egenskapene til glasur, hvordan de fungerer og hvordan du påfører dem. Du vil få tilgang til et stort utvalg glasurer i en rekke farger. Vi veileder deg underveis. Det er satt av 2.5 time til glaseringen, men du kan gå når du er ferdig.

Keramikkurs for barn

Har du et barn som liker å utfolde seg kreativt? Da kan et keramikkurs være noe for han/henne. Kurset krever ingen forkunnskaper. På barnekursene tar vi for oss grunnleggende teknikker og bruker disse til å lage spesifikke gjenstander som det er morsomt for barna å ta i bruk hjemme. Eksempelvis lager vi skrin med lokk og tallerken med skje og kopp. Vi tilpasser kursene etter barnas alder.

TA KONTAKT

X
X