KURS HOS OSS

INTROKURS

Introkurset krever ingen forkunnskaper, det er perfekt for deg som er nysjerrig på keramikk eller deg som kan litt fra før. Vi lærer deg to grunnleggende håndbyggingsteknikker, som du deretter vil få prøve deg på selv. Du er fri til å lage det du har lyst til – og vi veileder deg godt underveis. Du får også legge på farge og vi glaserer alt med blank glasur etter første brenning for en blank finish. 

Dette kurset kommer i 3 forskjellige varigheter:

– Kveldskurs: Kurset varer i ca 3 timer, og er et perfekt avbrekk i hverdagen. Dette kurset passer for deg som er nysgjerrig på keramikk eller som vil gjøre noe kreativt og avslappende en kveld. Pris: 790kr 

– Dagskurs: Kurset varer i ca 6 timer, og passer fint for deg som vil ha en noe lengre innføring i håndbyggingsteknikker eller er interessert i å drive med keramikk på hobbybasis. Pris: 1490kr. 

– Helgekurs: Kurset varer i ca 11 timer over fredag kveld og lørdag formiddag. Dette er perfekt for deg som ønsker å bruke helgen din på noe kreativt, eller som er interessert i å drive med keramikk på hobbybasis, men trenger en innføring i håndbyggingsteknikker. På dette kurset får man teste (men ikke instruksjon) dreieskiven  Pris: 2490 kr

Keramikkurs for barn

Har du et barn som liker å utfolde seg kreativt? Da kan et keramikkurs være noe for han/henne. Kurset krever ingen forkunnskaper. På barnekursene tar vi for oss grunnleggende teknikker og bruker disse til å lage spesifikke gjenstander som det er morsomt for barna å ta i bruk hjemme. Eksempelvis lager vi skrin med lokk og tallerken med skje og kopp. Vi tilpasser kursene etter barnas alder. Pris for barnekurs er 650kr for én gang, 1000 kr for to ganger. 

Datoer for kommende kurs 2023

Kveldskurs 18-21 

  • Tirsdag 11. April 
  • Tirsdag 18. April 
  • Onsdag 26. April 
  • Onsdag 3. mai 
  • Onsdag 10. mai

Dagskurs 10-16 

  • Lørdag 13. mai

Helgekurs lørdag og søndag 11-16 

  • 18-19. mars 

Send mail til oda.spinnvill@gmail.com dersom dere er en gruppe som vil på kurs sammen